Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2020 23:12 - Jumping

Nico Baerts wint nu ook in Bonheiden!

Nadat hij vorige week in het Azelhof in Lier al 2 rubrieken wist te winnen heeft Nico Baert nu ook in Bonheiden de concurrentie weten te verslaan! In het zadel van de 9-jarige schimmelruin Mielano Van Meyershof Z (Mylord Carthago) wist hij er vanmiddag het tweede deelklassement van de 1.40m hoofdrubriek voor zijn rekening te nemen. Baert snelde naar de meet in 59.76 seconden en mocht zo dus opnieuw de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De 2de plaats was weggelegd voor de Brit Joe Fernyhough, die de 10-jarige Calcourt Quicktime (Westpoint Quickfire) onder het zadel had. Hij kwam binnen in 60.58 seconden en had zo een kleine seconde achterstand op Baerts. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch dankzij Thierry Goffinet, die enkele weken geleden een eerste internationaal concours organiseerde op zijn Haras de Bornival. Goffinet rekende vandaag op de 11-jarige Balrika (Baloubet du Rouet) en vervolledigde het podium na zijn finishtijd van 61.32 seconden.

 

Kirsten Rombouts werd nog 5de met Janina van het Goteringenveld (Ogano Sitte), Vincent Lambrecht 8ste met Aiacce l’Eroe (Toulon), Karen Oris 10de met Mali d’OR (Emerald Van ’t Ruytershof) en Maartje Verberckmoes 17de met Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte).

 

TAGS   |   JOE FERNYHOUGH   |   KIRSTEN ROMBOUTS   |   NICO BAERTS   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions