Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2020 22:58 - Jumping

Dieter Vermeiren leidt Belgisch podium!

Naast het Azelhof in Lier is er deze week in eigen land ook opnieuw internationale actie iets verderop op Jumping Bonheiden. Daar verschenen vanmiddag 132 combinaties aan de start tijdens de hoofdrubriek, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.40m stonden. Het klassement werd daarom opgesplitst in twee deelklassementen en in een daarvan was er een overwinning voor onze landgenoot Dieter Vermeiren, de vice-Belgisch Kampioen bij de 7-jarige paarden. Vermeiren zat in het zadel van zijn 13-jarige merrie Vanilla (Valentino 240 ) en kruiste de meet in een tijd van 59.20 seconden.

 

Daarmee stond hij op kop van een integraal Belgisch podium met op de 2de plaats Jens Vandenberk. Die zadelde de 11-jarige merrie Juan Le Loca-M (Chopin van het Moleneind), die normaal te zien is onder het zadel van zijn partner Anna-Julia Kontio, en samen wisten ze de klok te stoppen op 60.12 seconden. Dries Dekkers was de 3de Belg die het podium wist te halen. Hij zette de klok stil op 60.83 seconden en daarvoor kon hij natuurlijk opnieuw rekenen op de 13-jarige hengst D&J Havanna (Griseldi).

 

Gaetan Stalpaert werd nog 5de met Evelien (Nabab de Rêve), Fabrice Galdini 7de met Jealousy (Lord Z), Chanel de Baets 8ste met Damary NB (Wittinger VDL), Katja Haep 11de met Chupalina 2 (Clarimo), Fabrice Galdini 12de met Just Luck (Cardento VDL) en Zara Poels 15de met High Five (Calvaro).

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   DRIES DEKKERS   |   JENS VANDENBERK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions