Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2020 14:13 - Jumping

Gregory Wathelet springt in de top 5!

Net als vorige week wordt er op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez ook deze week op vijfsterrenniveau gesprongen. Naast die CSI5* competitie staat er onder andere ook een CSI2* competitie op het programma en daarin wist Gregory Wathelet net voor de middag naar een top-5 klassering te springen. Wathelet verscheen in de 1.40m rubriek in 2 fasen aan de start met de 11-jarige ruin Spike Vd Withoeve Z (Sting Vd Withoeve) en legde beslag op de 5de plaats met een finishtijd van 34.46 seconden.

 

Het waren de Franse ruiters die wisten de domineren met op kop Olivier Robert en de 8-jarige merrie Elea Blue (Quamikase des Forets). Hij wist in de 2de fase de klok te stoppen op 33.07 seconden en wist zo de concurrentie op afstand te houden. Michel Robert volgde hem op de 2de plaats in het zadel van de 11-jarige Van Kilmor (Valentino). Zij kwamen over de meet in 33.53 seconden en waren daarmee 10 honderdsten van een seconde sneller dan Pius Schwizer. Die werd zo na zijn overwinning van gisterenavond vandaag 3de met de 12-jarige merrie Chidame Z (Chippendale Z).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   MICHEL ROBERT   |   OLIVIER ROBERT   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions