Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/09/2020 11:15 - Jumping

Max Sebrechts 5de in GP van Busto Arsizio!

Terwijl er afgelopen weekend in eigen land internationaal gesprongen werd in het Azelhof in Lier reisde Max Sebrechts als enige Belg naar Italië voor het driesterrenconcours van Busto Arsizo. Sebrechts verdedigde daar gisteren onze nationale driekleur met verve, want in de afsluitende CSI3* GP wist hij voor een mooie prestatie te zorgen met Cristel, de 10-jarige dochter van Diamant de Semilly. Sebrechts wist zich na een foutloze basisomloop samen met nog 14 anderen te plaatsen voor de barrage en daarin wist hij de 5de plaats voor zijn rekening te nemen nadat hij de klok wist te stoppen op 41.64 seconden.

 

De overwinning was voor de Fransman Nicolas Deseuzes met de 14-jarige Stella De Preuilly (Baloubet du Rouet). Deseuzes kruiste de meet in een overtuigende 37.64 seconden en had zo meer dan 3 volle seconden voorsprong op de concurrentie. De Zwitserse amazone Annina Züger was de degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Deseuzes. Maar zij klokte met de 11-jarige Douglass Channais (Cicero Z Van Paemel) af in 40.88 seconden en moest zo ook duidelijk haar meerdere erkennen in de Fransman. De Italiaan Emanuele Camilli met de eveneens 11-jarige Jakko (Vagabond de la Pomme) was de 3de combinatie die het podium wist te halen. Zij kwamen over de meet in 41.03 seconden.

 

TAGS   |   ANNINA ZüGER   |   EMANUELE CAMILLI   |   MAX SEBRECHTS   |   NICOLAS DESEUZES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions