Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/09/2020 10:58 - Jumping

Jeroen Appelen 3de in de CSI2* GP van Lier!

Het internationale concours van het Azelhof in Lier werd gisteren afgesloten met de Grote Prijs Flandria Rent. Een pittige opgave zo bleek, want van de 52 combinaties die in de ring verschenen wisten er slechts 5 de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenoot Jeroen Appelen met zijn 9-jarige merrie Lunatique De Kwakenbeek, de dochter van Cicero Z Van Paemel uit de fokkerij van Jos en Lien Hendrickx. Appelen snelde in die 5-koppige barrage naar een finishtijd van 39.46 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

De winst ging naar onze Noorderburen dankzij Harrie Smolders en zijn 11-jarige ruin Monaco (Cassini II). Smolders wist de meet te behalen in 38.89 seconden en zo de concurrentie op afstand te houden. Verder wist ook de Luxemburgse Charlotte Bettendorf het nog sneller te doen dan Appelen. Zij zat in het zadel van de 9-jarige Nababette Z (Nabab de Rêve), waarmee ze begin vorige maand nog de CSI2* GP van Bonheiden wist te winnen, en nestelde zich op de 2de plaats met een finishtijd van 39.46 seconden.

 

Verder zagen op de 4de plaats nog Guido Hornesch met Kyra (Thunder Van De Zuuthoeve), op de 6de plaats Melanie Gelin met Alana Hero Z (Aganix du Seigneur), op de 8ste plaats Laurent Thirion met Berline Du Maillet Z (Berlin), op de 9de plaats Mathias Hazebroek met Gran Mamut (Toulon) en op de 10de plaats Wilm Vermeir met Car Love Epona B (Cardento VDL).

 

TAGS   |   CHARLOTTE BETTENDORF   |   GUIDO HORNESCH   |   HARRIE SMOLDERS   |   JEROEN APPELEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions