Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/09/2020 06:51 - Jumping

Gilles Thomas scoort nu ook in de GP!

Nadat Gilles Thomas zaterdag al de top 5 wist te halen in de hoofdrubriek van Herzlake in Duitsland heeft hij gisteren ook weten te scoren in de CSI2* GP. De gewezen Belgische Kampioen bij de Young wist het in het zadel van de 9-jarige La Luna Hidalgo J&A (Cabrio Van De Heffinck) in de basisomloop foutloos te doen en verzekerde zich zo samen met nog 19 anderen voor een plaatsje in de barrage. Daarin strandde hij uiteindelijk op de 4de plaats nadat hij met een foutloze rit de klok wist stil te zetten op 36.27 seconden.

 

De overwinning was voor de Ierse ruiter Jonathan Gordon. Die rekende voor deze slotrubriek op de eveneens 9-jarige Dorotheental’S Classica (Classe) en wist de concurrentie voor te blijven met een finishtijd van 34.31 seconden. De Duitser Tim Rieskamp-Goedeking volgde Gordon op de 2de plaats. Hij kwam binnen in 35.80 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de ook al 9-jarige IB Querido (Quaid I). De 3de plaats tenslotte was voor de Deen Sören Pedersen. Die stuurde de 10-jarige Tailormade Contou (Conthargos) naar de eindmeet in 36.15 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions