Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/09/2020 11:55 - Jumping

Laurens Houben scoort in de Peelbergen!

De slotdag van het internationale concours in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg startte vanmorgen met een 1.35m/1.40m rubriek. Daarin wist onze landgenoot Laurens Houben zich naar een podiumplaats te rijden Cap 4, een 10-jarige zoon van Marcus Ehnings’ topper Comme Il Faut 5. Houben, die rijdt voor de stal van Holger Hetzel in Duitsland, finishte in een 20-koppige barrage in 34.03 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

Het was de Nederlandse amazone Iris Michels die de overwinning in eigen land wist te houden. Zij zat in het zadel van de 10-jarige merrie Flora (Verdi TN) en wist de concurrentie te verschalken met haar finishtijd van 32.47 seconden. En ook de 2de plaats bleef in Nederland en daarvoor zorgde dan weer Niels Kersten met de 9-jarige Granito Noordernhoek (Corland). Kersten kruiste de meet in 34.00 seconden en was zo dus nog iets sneller dan Houben.

 

Naast Laurens Houben was ook Jan Claeys nog een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze barrage 9de met Diarade de Fribois B Z (Diarado).

 

TAGS   |   IRIS MICHELS   |   LARS KERSTEN   |   LAURENS HOUBEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions