Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/09/2020 21:49 - Jumping

Bart Clarys op het podium in LR van Lier!

Winnen deed hij dit weekend nog goed, maar Bart Clayrs is wel aan een goed concours bezig in het Azelhof in Lier! Na zijn 2de plaats tijden de hoofdrubriek van gisteren en tijdens de 1.40m rubriek eerder op dag wist hij vanavond ook het podium te halen tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Clarys rekende opnieuw op de 11-jarige merrie Joie de Toulon (Toulon) en wist zich samen met nog 13 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wist Clarys opnieuw alle balken in de lepels te houden en legde hij beslag op de 3de plaats met een finishtijd van 38.10 seconden.

 

Het was de Braziliaan Felipe Notarbartolo Di Villarosa Do Amarel die hier met de overwinning ging lopen. Hij was vergezeld van de 13-jarige Germanico T (Numero Uno) en wist de concurrentie de loef af steken met een finishtijd van 34.78 seconden. Verder wist ook de Nederlander Harrie Smolders de prestatie van Clarys nog te verbeteren. Hij stuurde de 9-jarige Bingo Du Parc (Mylord Carthago) rond in 36.96 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Philippe Vandoorne werd nog 5de met Jasmine (Kashmir Van Schuttershof), Roy Van Beek 8ste met Mia V/h Hulstenhof (Zirocco Blue VDL), Catherine Van Roosbroeck 9de met Miles (Emerald Van ’t Ruytershof), Brecht Goossens 10de met Hero Van Heiste (Flipper d’Elle), Wilm Vermeir 12de met Car Love Epona B (Cardento VDL), Joep Wenselaers 13de met Eleonor Dc-dm (Bamako de Muze) en Gilles Dunon 14de met Idalgo (Codex).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions