Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/09/2020 20:15 - Jumping

Wilm Vermeir begint de dag met winst!

Op de Flandria Arena van het Azelhof in Lier stond er vanmorgen als eerste proef opnieuw een 1.40m rubriek op de planning. Daarin kregen we opnieuw een Belgische overwinning dankzij Wilm Vermeir, die gisteren ook al 4de was in de 1.45m hoge hoofdrubriek. Vermeir was nu vergezeld van de 9-jarige Big Lord Carthago (Mylord Carthago) en wist de concurrentie achter zich te houden nadat hij in de 2de fase de eindmeet wist te bereiken in 39.42 seconden.

 

Na Vermeir wist vervolgens Jeroen Appelen ook de 2de plaats in eigen land te houden. Hij zat in het zadel van de 11-jarige Janice (Udarco Van Overis) en kruiste de meet in 40.92 seconden. Voor de Britse Alice Watson, gisteren nog winnares van de 1.40m rubriek, was er ditmaal een 3de plaats. Zij stuurde haar 9-jarige Gift Of Mr. Blue (Mr. Blue) naar de meet in 41.17 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Elisa Strubbe met Z Riaralda Z (Zilverstar T), een 6de plaats voor Stijn Van Opstal met Umbryo Two Storms Z (Udarco Van Overis), een 7de plaats voor Dirk Demeersman met Love Afair 111 (Der Senaat 111), een 9de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Mira F (I’M Special de Muze), een 10de plaats voor Hannes Symons met Cayadix Hero Z (Cadence Van ’t Gelutt Z), een 11de plaats voor Maxim Godecharle met Figaro D’ Orange Z (Figo de Muze) en een 12de plaats voor Jeroen Appelen met Mandrake (Magyco).

 

TAGS   |   ALICE WATSON   |   JEROEN APPELEN   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions