Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/09/2020 14:28 - Fokkerij

€ 70.000 voor Con Amore JT Z

De Zangersheide Quality Auction verhuisde dit jaar omwille van de maatregelen rond het coronavirus Covid-19 naar het Nederlandse Kronenberg waar gisterenavond de eerste 39 veulens geveild werden onder de hamer van veilingmeester Frederik De Backer. Het werd een geslaagde avond in de mooie veilinghal en dat resulteerde in een gemiddelde verkoopprijs van meer dan 21.000 euro.

 

De topprijs van € 70.000 was weggelegd voor Con Amore JT Z, een hengstveulen van Chacco-Blue uit de volle zus van Hardrock Z, gefokt door Johan Thijs. Con Amore JT Z verhuist binnenkort naar een trouwe Zuid-Afrikaanse klant.

 

E.Belle de Laubry Z, een dochter van Eldorado de Hus uit de 1m50 springende Wabelle de Muze werd verkocht naar Frankrijk en Talila Z, de volle zus van Evelina Tovek’s Dalila de la Pomme werd geveild voor € 36.000!

 

Met meer dan 18.000 bezoekers werd het bij momenten te druk op de website en konden enkel geregistreerde gebruikers meebieden. Vanavond omstreeks 19u30 wordt het tweede deel van de Zangersheide Quality Auction geveild. Mocht u interesse hebben in één of meerdere veulens gelieve op voorhand een login aan te maken via www.zangersheide.auction. Uiteraard kan u zich ook melden om telefonisch te bieden.

 

Praktische info om de veiling zo comfortabel mogelijk te volgen:

 

  • Indien u de veiling wenst te volgen zonder mee te bieden kan dit via www.clipmyhorse.tv

 

 

  • Wenst u door ons veilingteam opgebeld te worden om telefonisch mee te bieden kan u zich op voorhand registreren via
    +32 89 73 00 11

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions