Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/09/2020 20:20 - Jumping

Niels Bruynseels wordt 4de in St. Tropez!

De top van de Belgische springsport is deze week opnieuw afgereisd naar de Hubside Jumping van St. Tropez in Frankrijk, waar er opnieuw op vijfsterrenniveau gesprongen wordt. Zo ook Niels Bruynseels, die vanavond voor een mooie prestatie wist te zorgen in de 1.55m hoge Longines Rankingproef. Bruynseels zadelde de 10-jarige merrie Frenchy Vds (Cornet Obolensky) en wist zich samen met nog 14 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin hielden ze opnieuw alle balken in de lepels, maar strandden ze helaas net naast een plaatsje op het podium nadat ze de klok wisten te stoppen op 31.59 seconden. Hij moest die plaats wel delen met de Fransman Edward Levy en de 12-jarige Uno de Cerisy (Open Up Semilly).

 

De winst was voor de Zweed Henrik Von Eckermann met de 10-jarige Peter Pan (Perigueux). Von Eckermann snelde naar de meet in 30.63 seconden en wist zo de concurrentie de kloppen. De Amerikaanse Paris Sellon volgde Von Eckermann op de 2de plaats. Zij was vergezeld van de 12-jarige Cassandra (Caressini L) die ze naar de meet wist te brengen in 31.11 seconden. De 3de plaats tenslotte bleef in eigen land en daarvoor zorgde Olivier Robert met de 11-jarige Vivaldi des Meneaux (Chippendale Z). Zij hadden er 31.59 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Voor Jérôme Guery was er nog een 11de plaats met zijn topper Quel Homme de Hus (Quidam de Rêvel).

 

TAGS   |   HENRIK VON ECKERMANN   |   NIELS BRUYNSEELS   |   OLIVIER ROBERT   |   PARIS SELLON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions