Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2020 16:02 - Algemeen

Opzoek naar Conthargos of Catoki veulen?

Opzoek naar een Conthargos of Catoki veulen?

 

Combineer de twee beste hengsten van het jaar, Conthargos x Chacco blue, en U heeft Chac Star een toekomstige “stallion prospect”. 

Of speelt U liever op zekerheid? Dan weet U dat U goed zit bij dit merrieveulen van Catoki uit de moederlijn van Classic Touch.

 

Deze twee exclusieve veulens worden dit weekend verkocht op de Zangersheide auction die zowel online als live zal doorgaan in de Peelbergen. Ook van thuis suit kan u dus meebieden voor deze veulens.

 

Een woordje over Chac Star VDB In de Bus Z

Chac Star is een prachtig hengstveulen met nu al een top mentaliteit. Langbenig, atletisch gebouwd. De vader van Chac Star is Conthargos, misschien wel echt de hengst van dit jaar. Vele van zijn nakomelingen gingen voor abnormale prijzen op veilingen en presteerden uitstekend in de sport. De moeder van Chac Star is Chacco Star een prachtig grote merrie waarvan de volle zus, C Star 2, succesvol 1m50 loopt. Chacco Star heeft daarnaast nog een halfbroer: de hengst Squirt Gun (Diarado) die 1m60 niveau loopt. In totaal komen er 5 1m60 en 8 1m50 paarden uit deze moederlijn.

https://zangersheide.auction/veiling/Chac-Star-VDB-Indebus-Z-x-

 

Een woordje over Classic Girl In de Bus Z

Classic girl is een streling voor het oog, een sterk gebouwd merrieveulen met de perfecte hoeveelheid elegantie. Classic Girl is een merrieveulen van Catoki, een van de meest gewilde hengsten van het moment, uit de moederlijn van Classic Touch. De moeder van Classic Girl is O-Jewel’s Golden Girl (Comme Il Faut) die nu al op zesjarige leeftijd deelnam aan het Belgisch Kampioenschap 6 jarige paarden. De grootmoeder van deze O-Jewels’s Golden Girl is de befaamde Classic Touch die 1m60 niveau heeft gelopen en vele overwinningen op haar naam heeft staat.

https://zangersheide.auction/veiling/Classic-Girl-In-de-Bus-Z-x-

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions