Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/09/2020 15:46 - Jumping

Hemeryck op het podium in CSI2* GP Jardy!

Terwijl er in eigen land het afgelopen weekend internationaal gesprongen werd op Jumping Bonheiden was het in Frankrijk een druk weekend met internationale concoursen in zowel Mâcon Chaintré als in Jardy. Op die laatste plaats kwam voor ons land onder andere Rik Hemeryck aan de start en die sloot daar gisterenavond zijn concours af met een podiumplaats in de CSI2* GP. In het zadel van zijn 12-jarige bonte hengst Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom) wist hij in een 4-koppige barrage in 38.84 seconden de snelste tijd neer te zetten, maar helaas viel er in de haast ook een balkje naar beneden waardoor hij uiteindelijk vrede moest nemen met de 3de plaats.

 

De winst bleef in eigen land dankzij Swan Bourven en de 11-jarige Vakiry Des Saules (Lando). Bourven kruiste de meet in 39.34 seconden en liet daarbij dus alle balken netjes in de lepels. De 2e plaats was nog voor zijn landgenoot Joel Charton met de eveneens 11-jarige Volupte De La Jarthe (Air Jordan). Ook zij bleven opnieuw foutloos en dit in een tijd van 44.85 seconden.

 

TAGS   |   JOEL CHARTON   |   RIK HEMERYCK   |   SWAN BOURVEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions