Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/09/2020 14:11 - Algemeen

De finale uren van de Final Summer Edition

De finale uren van de Final Summer Edition – Part 1/3 !

 

Vanaf vanavond 20u lopen de eerste loten af van de 24 talentvolle jonge paarden uit onze Final Summer Edition Part 1/3. Allen zijn ze streng geselecteerd en goedgekeurd op niet alleen hun springkwaliteiten, maar ook door dierenarts Wouter Dierickx.

 

Niet alleen nakomelingen van de huidige top verervers zoals Comme Il Faut, Kashmir van Schuttershof, Emerald van’t Ruytershof, Bamako de Muze en Untouchable maar ook van de meest beloftevolle verervers zoals Matisse de Mariposa, Dieu-Merci van T&L of Lector vd Bisschop.

 

De directe moederlijnen van de Grand Prix paarden Bella Donna, Qerly Chin, Sea Coast Hadise (Legacy), Histoire d’O of Irvine ter Doorn maken het alleen maar nog interessanter.

 

Neem een kijkje op www.et-auction.com en laat je overtuigen door hun kwaliteiten.

 

Hoge kwaliteit paarden & Service

Elke veiling streven wij naar een zo goed mogelijke collectie en naar de best mogelijke service voor onze klanten! Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring en contacten opgebouwd voor een vlekkeloze aankoop die altijd zeer gewaardeerd wordt!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions