Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2020 23:00 - Jumping

Jos Verlooy 3de in slotrubriek Valkenswaard!

Het internationale concours op de Tops International Arena in Valkenswaard werd vanavond afgesloten met een CSI5* rubriek over 2 rondes waarin de hindernissen op een hoogte van 1.50m/1.55m stonden. Daarin was er een 3de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met de 11-jarige merrie Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite). Verlooy wist het in de eerste ronde foutloos te houden, maar zag in de tweede en beslissende ronde een balkje tegen de vlakte vallen. Maar zijn tijd van 63.22 seconden leverde hem toch nog een plaatsje op het podium op.

 

De overwinning was voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met de 12-jarige Icarus (Douglas), in het verleden nog even te zien onder het zadel van onze landgenoot Jérôme Guery. Zanotelli, met zijn stal gevestigd in het Limburgse Hechtel-Eksel, slaagde er als enige in om het in beide rondes foutloos te houden waardoor de overwinning een feit was. De 2de plaats was nog voor de Australische amazone Edwina Tops-Alexander. Die was vergezeld van de eveneens 12-jarige Identity Vitseroel (Air Jordan), het gewezen toppaard van Christophe Vanderhasselt, maar greep met haar tijd van 62.16 seconden naast de overwinning nadat er onderweg ook een balk uit de lepels viel.

 

Voor Gudrun Patteet was er nog een 7de plaats met haar Sea Coast Pebbles Z (Picasso). Zij bleven foutloos in de tweede ronde, maar liepen 4 strafpunten op tijdens de openingsronde.

 

TAGS   |   EDWINA TOPS-ALEXANDER   |   JOS VERLOOY   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions