Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2020 16:14 - Jumping

Arroyave en Cascol Z Belgisch Kampioen 7j!

Na de Belgische Kampioenen bij de 4- en 5-jarige paarden vorige week en de 6-jarige paarden eerder op dag is nu ook de nieuwe Belgische Kampioen bij de 7-jarige paarden bekend. In het Limburgse Sentower Park was het vanmiddag de Colombiaanse ruiter Dayro Arroyave die de titel wist binnen te halen met de Zangersheide-hengst Cascol Z, een zoon van Casall ASK en Calvaro Z uit de fokkerij van Piet Janssen. In een 5-koppige barrage wist Arroyave foutloos te blijven in 38.65 seconden en zo ging de titel dus naar Stoeterij Zangersheide.

 

Het zilver was voor Dieter Vermeiren met Etoile van de Neerheide Z, een zoon van Emerald Van ’t Ruytershof en Quanna R die gefokt werd door Erik Van Giel. Vermeiren wist ook alle balken netjes in de lepels te houden, maar had er 39.27 seconden voor nodig om de finish te bereiken. Gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas wist dan weer het brons binnen te halen. Hij verzamelde 4 strafpunten in een tijd van 39.69 seconden en dit met de Holsteiner-hengst Carrement J&F Campblanc (Casalito x Cassini I – F: Regina Ruehmann).

 

Jeroen Appelen met Nero De Semilly N. (Diamant de Semilly x Lord Z – F: Ludwig Neyt) en Manuel Thiry met Vivolenska (Vivant van de Heffinck x Cornet Obolensky – F: Gestüt Lewitz) waren de andere 2 barragisten en werd respectievelijk 4de en 5de.

 

TAGS   |   DAYRO ARROYAVE   |   DIETER VERMEIREN   |   GILLES THOMAS   |   JEROEN APPELEN   |   MANUEL THIRY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions