Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2020 14:23 - Jumping

Tom Favede en Menthago PS winnen BK 6j!

In het Sentower Park in Opglabbeek hebben Tom Favede en Menthago PS (HH Messenger x Centadel – F: Gestüt Lewitz/Paul Schockemöhle) zich vanmiddag gekroond tot de nieuwe Belgische Kampioenen bij de 6-jarige paarden! Van de 39 combinaties die zich wisten te plaatsen voor deze finale wisten er 13 ook vandaag opnieuw foutloos te blijven en zich te plaatsen voor een allesbeslissende barrage. Daarin was het dus Tom Favede die aan het langste eind trok. Favede, die rijdt voor de stal van Steve Tinti, zette in de barrage de klok stil op 35.18 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Zilver was voor Louis Wauters en Obama van Ostaayen, een zoon van Etoulon VDL en Chacco Blue uit de fokkerij van Willem-Jan Michielsen. Wouters bereikte de meet in 36.04 seconden. Walter Lelie wist het brons voor zijn rekening te nemen. Hij kwam binnen in 36.98 seconden en dat met zijn zelfgefokte O Music, een dochter van Diamant de Semilly en Nabab de Rêve.

 

Marilyn Vorsselmans met Jancek D (Quasimodo Vd Molendreef x Q Breitling Ls – F: H. Dubbeldam) en Bertrand Genin met Izecoeur de Bellignies W (Diamant de Bellignies x Ogano Sitte – F: G. & C. Wilpart – Michez) waren de ander laureaten die de top 5 wisten te halen.

 

Klik hier voor de uitslag

 

TAGS   |   LOUIS WAUTERS   |   TOM FAVEDE   |   WALTER LELIE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions