Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2020 13:51 - Jumping

Zilver voor Laure Tijskens in de Pony GP!

Belgisch Kampioene Laure Tijskens heeft zich vanmorgen op het jeugdconcours van Lambrechtshausen in Oostenrijk op het podium weten te springen in de Grote Prijs voor de pony’s. Tijskens verscheen er aan de start met haar 11-jarige topper Navayo (Jerome Van De Vondelhoeve), waarmee ze vorige maand de nationale titel wist te behalen, en was 1 van de 2 combinaties die de basisomloop foutloos wisten af te leggen. In die tweekoppige barrage finishte Tijskens foutloos in 46.09 seconden wat haar de 2de plaats opleverde.

 

De winst moest ze laten aan de Nederlander Siebe Leemans met zijn eveneens 11-jarige Voodstock De L’Astree (Quinola Du Park). Leemans kruiste de meet in 43.97 seconden en was zo beduidend sneller dan onze landgenote. Zijn landgenoot Emile Drenth nam ook de 3de plaats nog mee naar onze Noorderburen. Hij wist met de 10-jarige Oscar Van De Beekerheide (Orchid’s Floris) wel alle balken in de lepels te houden, maar liep tegen 1 strafpunt voor tijd aan.

 

Frederik Mees werd nog 4de met Pinto (Berktzicht Jekilja) en Vic De Plecker 6de met Extrait De Tatowin De Tinmont (Furzley Fox Trot).

 

 

TAGS   |   EMILE DRENTH   |   LAURE TIJSKENS   |   SIEBE LEEMANS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions