Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2020 13:34 - Jumping

O. Philippaerts 3de in CSI2* GP Valkenswaard

Nadat op de Tops International Arena in Valkenswaard de CSI5* GP reeds gisterenavond werd afgewerkt was het vanmorgen tijd voor de CSI2* GP. Van de 97 combinaties die in de ring verschenen van deze 1.45m hoofdrubriek wisten er 18 een foutloze basisronde af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was Olivier Philippaerts met de 9-jarige hengst Le Blue Diamond Van ’t Ruytershof, de zoon Plot Blue en Diamant de Semilly die hij vorig jaar overnam van Jan Vermeiren. Philippaerts kruiste in de barrage de meet in 38.92 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats.

 

Winst was er voor de Ier Michael G Duffy, die de 11-jarige Chappo Chey (Carell) onder het zadel had. Hij zette de klok stil op 38.41 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. De Brit Jack Whitaker was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Duffy. Hij finishte met de 10-jarige Parkmore Rowan (Russel II) in 38.80 seconden en nestelde zich zo Philippaerts op de 2de plaats.

 

Verder was er nog een 9de plaats voor Celine Schoonbroodt-de Azevedo met Clinto T Z (Clintissimo Z), een 14de plaats voor Constant van Paesschen met Verdi Treize (Diamant de Semilly), een 15de plaats voor Gregory Wathelet met Cocktail de Talma (Baloubet du Rouet), een 17de plaats voor Jordy van Massenhove met Gaga E d’Augustijn (Bustique), een 21ste plaats voor Alexander Housen met Jilbert Van ’t Ruytershof (Numero Uno) en een 24ste plaats voor Pieter Kenis met Byzance Mail (Iowa).

 

TAGS   |   JACK WHITAKER   |   MICHAEL G DUFFY   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions