Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2020 13:15 - Jumping

Louise Ameeuw 6de in de Children GP!

Op het Jeugdconcours van Lambrechtshausen in Oostenrijk staat deze slotdag volledig in het teken van de verschillende Grote Prijzen. Om klokslag 08.00u waren het vanmorgen de Children die er als eerste aan mochten beginnen en onder de 12 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage behoorden ook 2 landgenoten. Een van hen was amazone Louise Ameeuw met de 7-jarige Nice Van ’t Zorgvliet, een nakomeling van Emerald Van ’t Ruytershof. Ameeuw wist in de barrage opnieuw de 0 op het scorebord te houden en legde beslag op de 6de plaats met een finishtijd van 46.30 seconden. Nathan Vicini was de andere landgenoot die de barrage wist te halen. Hij was met de 16-jarige Quarmes de la Loue (Elegand de Barachy) in 43.17 seconden nog iets sneller dan Ameeuw, waar kreeg onderweg een springfout waardoor hij genoegen moest nemen met plaats 7.

 

Het waren de Nederlandse combinaties die wisten te domineren met op kop amazone Anouk Tolboom. In het zadel van de 9-jarige Gibroka (VDL Zirocco Blue) kruiste zij de meet in 42.22 seconden en daarmee wist ze haar landgenote Pien De Boer achter zich te houden. De Boer was vergezeld van de 10-jarige Fame (Carthino Z), maar deed er in 42.31 seconden net iets langer over dan Tolboom. En ook op de 3de plaats kregen we een amazone met de Oostenrijkse Lisa-Marie Arvai. Zij stuurde de 18-jarige Antonio Di Monte (Alvarez) naar de meet in 42.37 seconden en mocht zo dus ook op het podium plaatsnemen.

 

TAGS   |   ANOUK TOLBOOM   |   LISA-MARIE ARVAI   |   LOUISE AMEEUW   |   PIEN DE BOER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions