Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2020 10:07 - Jumping

Stephan Verschuere wint troosting 7-jarigen

Na de troosting voor de 6-jarige paarden werd gisteren in het Sentower Park ook de troosting voor de 7-jarige paarden nog afgewerkt. Hierin was de winst voor Stephan Verschuere met Adele Ter Linden Z, een dochter van Action Breaker en Clinton uit de fokkerij van Dir Van Poucke. Zij wisten in deze speedclass de klok te stoppen op 63.68 seconden en zo de overige 91 concurrenten achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor Virginie Thonon met Zirkana Adelheid Z. Zij wisten de meet te bereiken in 63.96 seconden. Deze Zirkana Adelheid Z is een dochter van Zandor Z en Rival Z en werd gefokt door J.I. en J.J. Remijnse. Met een chronotijd van 65.56 seconden wist Bart Anthonissen hier de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij deed dit met Nauwsika van de Pereboom (Thunder Van De Zuuthoeve x Randel Z – F: Godfried Storme), de volle zus van Gunder en Offecier van de Pereboom.

 

Rodrigo Bass Garcia met Hurlevant Db (Copin Van De Broy x Diamant de Semilly – F: Nicole Bouilliart) en Tom Verduyn met Nueva Epoca De Regor (Nabab de Rêve x Querlybet Hero – F: Johan Veldeman) waren de andere laureaten in de top 5.

 

Klik hier voor de uitslag.

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   STEPHAN VERSCHUERE   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions