Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2020 09:51 - Jumping

Tom Sneppe wint de troosting voor 6-jarigen

Belangrijke dag in het Limburgse Sentower Park vandaag, waar de finales van het Belgisch Kampioenschap voor de 6- en 7-jarige paarden op het programma staan. Degenen die zich hier niet voor konden plaatsen kwamen gisteren nog een laatste keer in actie tijdens de troostingen.  

 

Bij de 6-jarige paarden was het Tom Sneppe die de overwinning wist binnen te halen met de Origi van de Lentakker, een zoon van Kannan en Wandor van de Mispelaere uit de fokkerij van Luc De Reviere. Sneppe stuurde zijn bruine ruin in de 2de fase naar een finishtijd van 29.00 seconden en wist zo de overige 160 combinaties achter zich te laten.

 

De 2de plaats was voor Adonis Du Mury Marais Z (Amore Mury Marais Z x Quinar) onder het zadel van Antoni Draga. Het fokproduct van De Buyl Insurance wist in de 2de fase de meet te bereiken in 29.96 seconden. Peter Boelens vervolledigde het podium op de 3de plaats met Omega van de Vrombautshoeve Z, een zoon van Ogano Sitte en Karioka del Follee die gefokt werd door Peter en Jan Boelens. Zij wisten de klok dan weer te stoppen op 30.35 seconden.

 

Christof Deraedt met Obama de la Liniere met (Marius Claudius x Golden Hawk – F: Jeroen Lissens) en Bart Anthonissen met Orange Juice Castanoo (Apple Juice x Harley VDL – F: Gerd Wauters) waren de andere laureaten in de top 5 van het klassement.  

 

Klik hier voor de uitslag. 

 

TAGS   |   ANTONI DRAGA   |   PETER BOELENS   |   TOM SNEPPE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions