Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2020 22:21 - Jumping

Wathelet wint de CSI5* GP van Valkenswaard!

Onze landgenoot Gregory Wathelet heeft vanavond op de Tops International Arena in Valkenswaard het hoogtepunt van het weekend gewonnen: de CSI5* GP! 12 combinaties slaagden erin om het in de basisomloop foutloos te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarin was het dus Wathelet die aan het langste eind wist te trekken. Vergezeld van zijn 12-jarige hengst Nevados S (Calvados Z), waarmee hij ook gisteren al de prijzen wist te halen, klokte hij af in 44.62 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De 2de plaats was voor de Brit Scott Brash, die eerder op de dag al de 1.50m Longines Rankingproef wist te winnen. Brash zadelde voor deze GP zijn 11-jarige Hello Jefferson (Cooper Van De Heffinck) en kwam over de meet in 45.72 seconden. De Nederlander Bart Bles wist de 3de plaats in eigen land te houden. Hij stuurde de 10-jarige Kriskras DV (Cooper Van De Heffinck) naar de eindmeet in 48.47 seconden en mocht zo mee op het podium plaatsnemen.

 

Naast Wathelet was ook Pieter Devos een van de barragisten met zijn 12-jarige merrie Claire Z (Clearway). Hij kreeg daarin 1 springfout en werd uiteindelijk 9de.

 

TAGS   |   BART BLES   |   GREGORY WATHELET   |   PIETER DEVOS   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions