Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2020 21:58 - Jumping

Dries Dekkers triomfeert in LR van Bonheiden

Op de internationale jumping van Bonheiden heeft onze landgenoot Dries Dekkers vanavond voor een mooie prestatie weten te zorgen. Vergezeld van zijn 13-jarige hengst D&J Havanna (Griseldi) was hij vanavond namelijk de beste in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. In een barrage waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen kruiste Dekkers de meet in 35.09 seconden en wist daarmee opnieuw het Belgische volkslied te laten klinken.

 

De 2de plaats was net als vanmorgen voor de Nederlandse amazone Kim Emmen, die de voorbije 2 dagen ook al 6 rubrieken wist te winnen. Emmen zat nu in het zadel van de 11-jarige Jack van het Dennehof (Toulon) en wist ditmaal de meet te bereiken in 35.11 seconden. Jérôme Guery, vanmorgen nog winnaar van de 1.40m ochtendrubriek, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 8-jarige Cambridge de Hus (Conrad de Hus) naar de meet in 37.36 seconden.

 

Alexander Kumps werd nog 6de met Luigi van de Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve), Lieven Devos 9de met Fiorucci (E-Pleasure) en Jens Vandenberk 11de met Faldiano (Heartbreaker).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   JEROME GUERY   |   KIM EMMEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions