Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2020 17:03 - Jumping

O. Philippaerts wordt 4de in Valkenswaard!

Vooraleer men vanmiddag op de Tops International Arena in Valkenswaard van start ging met de Global Champions Grand Prix stond er voor de CSI5* competitie nog een pittige 1.50m hoge Longines Rankingproef op het programma. Daarin wisten 11 combinaties zich te plaatsen voor de barrage, waaronder ook 2 landgenoten. Een van hen was Olivier Philippaerts met de 13-jarige ruin Hurricane, een zoon van Numero Uno. Philippaerts wist het ook in de barrage opnieuw foutloos te houden, maar met zijn finishtijd van 44.99 seconden kwam hij net tekort voor een plaatsje op het podium.

 

Het was de snelle Fransman Julien Epaillard die hier opnieuw met de overwinning ging lopen. Hij stuurde zijn 12-jarige Queeletta (Qualtiy) rond in 42.28 seconden en schreef daarmee een nieuwe overwinning op zijn al rijkelijk gevuld palmares. De Zweed Peder Fredricson volgde op de 2de plaats met de 13-jarige H&M Christian K (Namelus). De Europese Kampioen van 2017 wist de klok te stoppen op 43.71 seconden en wist daarmee nipt de Ier Shane Breen achter zich te houden. Die kwam over de meet in 43.87 seconden en deed dat met de 10-jarige schimmelhengst Compelling Z (Chellano Z), waarmee hij 2 weken geleden nog de CSIO3* GP van Drammen wist te winnen.

 

‘Man in vorm’ Wilm Vermeir was die andere landgenoot die de barrage wist te halen. Hij verzamelde daarin met zijn 11-jarige Dm Jacqmotte (Toulon) 2 springfouten en werd uiteindelijk 10de.

 

TAGS   |   JULIEN EPAILLARD   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   PEDER FREDRICSON   |   SHANE BREEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions