Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2020 16:24 - Jumping

Leonie Peeters strandt naast het podium...

Terwijl op de Main Arena van Valkenswaard vanmorgen de CSI2* Big Tour plaatsvond werd op de Second Arena de CSI2* Medium Tour afgewerkt, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.40m stonden. Daarin was er een 4de plaats voor Leonie Peeters met haar 11-jarige merrie Quaresmas de Marchesana (Conte della Caccia). Peeters wist de finish te halen in 68.71 seconden en strandde daarmee net naast een plaatsje op het podium.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Duitse amazone Angelique Rüsen met de eveneens 11-jarige Atze (Arpeggio). De stalamazone van Christian Ahlmann toverde een tijd van 67.40 seconden op het scorebord en had daarmee ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie. De Nederlander Remco Been volgde Rüsen op de 2de plaats. Hij kwam over de meet in 68.62 seconden en rekende daarvoor op de ook al 11-jarige Balou van het Molenhof Z (Berlin). De 3de plaats tenslotte was voor de Pool Andrzej Oplatek met de 8-jarige Le Cordial (Lyjanero). Bij hun stond de klok stil op 68.48 seconden.

 

Verder was er nog een 10de plaats voor Katja Haep met Chupalina (Clarimo).

 

TAGS   |   ANDRZEJ OPLATEK   |   ANGELIQUE RüSEN   |   LEONIE PEETERS   |   REMCO BEEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions