Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2020 15:42 - Jumping

Kasper de Boeck komt seconde tekort...

Op het jeugdconcours van het Oostenrijkse Lambrechtshausen was het vanmorgen alweer vroeg dag, want reeds om 08.00u stond de eerste rubriek voor de Children op het programma. In deze 1.15m rubriek rechtstreeks op tijd was er een 2de plaats voor onze Belgische Kampioen Kasper De Boeck met zijn 9-jarige Gerenia (Cantos). De Boeck wist een tijd van een 57.34 seconden op het scorebord te brengen en daarmee kwam hij net geen volle seconde tekort voor de overwinning.

 

Het was de Nederlandse amazone Alicia Bocken die hem de overwinning wist af te snoepen. Zij snelde met haar 8-jarige Insomnia Z (Indoctro) naar een finishtijd van 56.35 seconden en liet zo het Wilhelmus weerklinken. Haar landgenote Pien De Boer nam na de Boeck de 3de plaats voor haar rekening. Zij had er met de eveneens 8-jarige Panamera 59.37 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

TAGS   |   ALICIA BOCKEN   |   KASPER DE BOECK   |   PIEN DE BOER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions