Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2020 15:14 - Jumping

Wilm Vermeir springt opnieuw op het podium!

Wilm Vermeir blijft de goede prestaties opstapelen op de Tops International Arena in het Nederlandse Valkenswaard! Nadat hij gisteren tijdens de openingsdag al 3de werd in de Big Tour stond hij ook vandaag mee op het podium in de 1.45m hoge hoofdrubriek van de CSI2* competitie. Vermeir rekende opnieuw op de 11-jarige Joyride S (Toulon) en legde opnieuw beslag op de 3de plaats na een finishtijd van 59.60 seconden.

 

Winst was er voor de Brit Scott Brash, die gisteren ook al een rubriek wist te winnen. In het zadel van de eveneens 11-jarige Hello Shelby (Stolzenberg) kruiste hij vanmorgen de meet in 58.85 seconden en nam zo dus opnieuw de overwinning mee naar huis. Op de 2de plaats zagen met de Duitser Marcus Ehning nog iemand die gisteren al eens de prijzen wist te halen. Vandaag was hij vergezeld van de 9-jarige Stargold (Stakkato Gold) en samen werden ze 2de na een chronotijd van 59.41 seconden.

 

Voor Constant van Paesschen was er nog een 7de plaats met Verdi Treize (Diamant de Semilly), voor Pieter Kenis een 10de plaats met Byzance Mail (Iowa) en voor Alexander Housen een 19de plaats met Duel de HSP (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   MARCUS EHNING   |   SCOTT BRASH   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions