Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2020 14:26 - Jumping

Ochtendwinst voor Jérôme Guery in Bonheiden!

Jérôme Guery is aan een sterk concours bezig op Jumping Bonheiden! Nadat hij gisteren al een keer 3de werd en ook een rubriek wist te winnen was het vanmorgen opnieuw raak in de 1.40m hoge ochtendrubriek. Guery verscheen er in de ring met de 11-jarige merrie Jelly Belly van het Eikenhof (Chopin van het Moleneind) en wist de concurrentie te verschalken door met een finishtijd van 59.32 seconden als enige onder de 60 seconden te blijven.

 

Daarmee versloeg hij onder andere de Nederlandse amazone Kim Emmen, de winnares van de hoofdrubriek van gisteren. Emmen stuurde de eveneens 11-jarige Warriors Glory (Warrior) naar de meet in 62.36 seconden en legde daarmee beslag op de 2de plaats. Euro-horse amazone Emma Stoker was de 3de die een podiumplaats wist te bemachtigen. Zij zat in het zadel van de 8-jarige Happynes (Eldorado Vd Zeshoek) en wist de klok te stoppen op 62.80 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de en een 6de plaats voor Vincent Lambrecht, dit met Game Over (Ukato) en Aiace l’Eroe (Toulon), een 7de plaats voor Patricia Guery met Margriet de Mariposa (Nabab de Rêve), een 8ste plaats voor Niels Bruynseels met Diornella-D (Diamant de Semilly), een 9de plaats voor Dries Dekkers met Lover Boy van het Schaeck (Elvis Ter Putte) en een 10de en 12de plaats voor Fabrice Galdini met Just Luck (Cardento VDL) en met Cervoise Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle).

 

TAGS   |   EMMA STOKER   |   JEROME GUERY   |   KIM EMMEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions