Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/11/2020 22:33 - Jumping

36 BK-finalisten bij de 6-jarigen!

Na de eerste manche gisteren stond vandaag in het Sentower Park in Opglabbeek de tweede manche van het Belgisch Kampioenschap voor 6- en 7-jarige paarden op het programma. Ten opzichte van gisteren werd het programma omgedraaid, waardoor de 6-jarige paarden vandaag op de Ashford Arena aan de bak moesten.

 

6 combinaties die gisteren nog wel aantraden besloten vandaag niet meer van start te gaan, waardoor we nog 234 combinaties in de ring zagen verschijnen tijdens deze 2de manche. Van die 234 wisten er maar liefst 101 deze 2de manche foutloos af te leggen waarvan er 31 gisteren ook al foutloos waren. Zij gaan dus met een totaal van 0 strafpunten naar de finale van zondag.

 

Zij worden echter aangevuld met de 5 combinaties die nu op 1 strafpunt staan na een tijdstrafpunt. Zo krijgen we zondag een finale met 36 combinaties aan de start.

 

Klik hier voor de uitslag van de 2de manche.

 

Klik hier voor de tussenstand.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions