Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/11/2020 22:17 - Jumping

Wathelet strandt naast top 5 in Valkenswaard

De openingsdag van het vijfsterrenconcours op de Tops International Arena van Valkenswaard werd vanavond afgesloten met de GCT Grand Prix kwalificatie, een rubriek rechtstreeks op tijd waarin de hindernissen op een hoogte van 1.50m/1.55m stonden. Gregory Wathelet wist daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 12-jarige schimmelhengst Nevados S (Calvados Z). Wathetlet wist de klok te stoppen op 74.29 seconden en strandde daarmee net buiten een top-5 klassering.

 

De winst ging naar de in Nederland gevestigde Ier Darragh Kenny. Vergezeld van de eveneens 12-jarige Belo Horizonte (Baloubet du Rouet) snelde hij naar een finishtijd van 67.79 seconden en daarmee had hij ruim anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie. De Fransman Kevin Staut was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Kenny. Hij haalde de meet in 69.32 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Tolede de Mescam Harcour (Mylord Carthago). De 3de plaats was voor de Duitser Marcus Ehning en de inmiddels 17-jarige Misanto Pret A Tout (Hiram Chambertin Hn). Hij wisten de klok te stoppen op 70.40 seconden en vervolledigden zo het podium.

 

Gudrun Patteet werd nog 10de met Sea Coast Pebbles Z (Picasso Z) terwijl er voor Pieter Devos een 11de plaats was met Claire Z (Clearway).

 

TAGS   |   DARRAGH KENNY   |   GREGORY WATHELET   |   KEVIN STAUT   |   MARCUS EHNING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions