Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/11/2020 16:31 - Jumping

Guery beste Belg in hoofdrubriek Bonheiden!

Terwijl in eigen land de ogen vooral gericht zijn op het Belgisch Kampioenschap voor de 6- en 7-jarige paarden in Opglabbeek wordt er natuurlijk ook nog internationaal gesprongen op Jumping Bonheiden. Daar was het op de middag na de rubrieken voor de jonge paarden tijd voor de 1.40m hoofdrubriek en het was andermaal Jérôme Guery die er voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Guery verscheen in de ring met de 8-jarige Cambridge de Hus, een zoon van Conrad de Hus die enkele jaren geleden te zien was onder het zadel van Gregory Wathelet, en wist beslag te leggen op de 6de plaats na een chronotijd van 61.26 seconden.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Nederlandse amazone Kim Emmen met de 11-jarige Jack van het Dennehof, een zoon van Toulon uit de fokkerij van Patrick De Muynck. Emmen wist een tijd van 58.91 seconden op het scorebord te brengen en wist daarmee nipt de concurrentie achter zich te houden… De Braziliaan Bernardo Cardoso De Resende Alvas zat haar namelijk dicht op de hielen. Hij was in het gezelschap van de 8-jarige Matisse de Mariposa (Diamant de Semilly) en had er in 58.92 seconden maar 1 honderdste van een seconde meer tijd voor nodig dan Emmen. De Française Juliette Faligot was de 3de die het podium wist te halen. Zij kruiste met de 11-jarige Verite Une Prince (Number One d’Iso) de meet in 59.30 seconden.

 

Verder werd Christophe Vanderhasselt 7de met Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof), Vincent Lambrecht 10de met Coranne Ste Hermelle (Phelius Ste Hermelle), Ann Carton-Grootjans 13de met Cigol du Parsis Z (Calvaro F.C.), Benny Naessens 14de met Chagalle Z (Ceagal Vd Vijverhoeve Z), Tatiana Troiani 16de met Cash Flow III (Calato), Fabrice Galdini 17de met Just Luck (Cardento VDL), Vincent Lambrecht 18de met Aiace l’Eroe (Toulon), Dries Dekkers 19de met Lover Boy van het Schaeck (Elvis Ter Putte) en Niels Bruynseels 22ste met Diornella-D (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   BERNARDO ALVES   |   JEROME GUERY   |   JULIETTE FALIGOT   |   KIM EMMEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions