Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/11/2020 16:12 - Jumping

Ook van Paesschen scoort podiumplaats!

Op de Tops International Arena in Valkenswaard was er vanmorgen niet enkel een 3de plaats voor Wilm Vermeir, ook Constant van Paesschen startte zijn concours bij onze Noorderburen met een plaats op het podium. In de CSI2* Medium Tour, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.40m stonden, werd Van Paesschen met de 12-jarige Lester IX (Lord Pezi) 3de nadat hij in de 2de fase de eindmeet wist te halen in 31.58 seconden.

 

Ook hier was de winst voor de Nederlander Gerben Morskink. Hij zat ditmaal in het zadel van de 9-jarige Galina (Andiamo) en met zijn chronotijd van 30.20 seconden wist hij ook de concurrentie te verschalken. De 2de plaats was voor de Italiaan Lorenzo De Luca. De stalruiter van Stephan Conter rekende op de 11-jarige Jeunesse Van T Paradijs (Emerald Van ’t Ruytershof) die hij naar de meet wist te loodsen in 30.67 seconden.

 

François Mathy Jr. werd nog 5de met Hello Diamant (Diamant de Semilly), Gilles Thomas 6de met Evita (Diamant de Semilly), Emilia Housen 13de met Gentleman (Guidam), Pieter Kenis 14de met Byzance Mail (Carthago), Katja Haep 16de met Chanita (Caretino) en Melanie Gelin 18de met Alana Hero (Aganix du Seigneur Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions