Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/11/2020 16:01 - Jumping

Podiumplaats voor Vermeir in Valkenswaard!

Net als de voorbije weken wordt er ook deze week internationaal gesprongen op de Tops International Arena in het Nederlandse Valkenswaard. Naast de CSI5* competitie wordt er ook opnieuw op tweesterrenniveau gesprongen en daarin maakte Wilm Vermeir vanmorgen opnieuw een goede beurt. Vermeir kwam in de 1.45m hoge Big Tour aan de start met zijn 11-jarige ruin Joyride S (Toulon) en startte zijn concours net als vorige week met een plaats op het podium. Hij zette in de 2de fase de klok stil op 26.51 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

De winst was voor de Nederlander Gerben Morsink. Die was vergezeld van de eveneens 11-jarige Navarone Z (Nabab de Rêve) en wist de winst in eigen land te houden nadat hij de chrono wist te stoppen op 25.66 seconden. Verder wist ook de Fransman Simon Delestre het nog sneller te doen dan Vermeir. Hij stuur de 8-jarige CSIO Bel (Tinka’se Boy) naar de meet in 26.24 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Alexander Housen met Jilbert Van ’t Ruytershof (Numero Uno) en een 14de plaats voor Gilles Thomas met Luna van het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker).

 

TAGS   |   GERBEN MORSINK   |   SIMON DELESTRE   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions