Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/11/2020 11:42 - Jumping

Frederik Mees wordt 2de in Oostenrijk!

Op het jeugdconcours van Lambrechtshausen in Oostenrijk zijn de Belgen vanmorgen opnieuw goed uit de startblokken geschoten. In de 1.20m rubriek voor de pony’s was er zonet een 2de plaats voor Frederik Mees, die gisteren tijdens de openingsdag ook al een keer de prijzen wist te halen. Mees zadelde vandaag de 9-jarige First Rate De Tinmont (Ultra-Top De La Haie) en samen snelde ze in deze speedclass naar een finishtijd van 67.25 seconden.

 

Na zijn 3de plaats van gisteren was er vandaag winst voor de Nederlander Siebe Leemans. In het zadel van de eveneens 9-jarige Orchid’s Lonette (Kanshebber) kruiste Leemans de meet in 64.46 seconden en wist daarmee overtuigend de concurrentie op afstand te houden. Zijn landgenote Isabelle Roepel vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 15-jarige Breitling de klok stil op 69.19 seconden.

 

Belgisch Kampioene Laure Tijskens strandde met haar 11-jarige Navayo (Jerome Van De Vondelhoeve) net naast het podium op de 4de plaats.  

 

TAGS   |   FREDERIK MEES   |   ISABELLE ROEPEL   |   SIEBE LEEMANS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions