Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/10/2020 23:23 - Jumping

Jonkmans en Morssinkhof scoren in Kronenberg

Terwijl in onze land alle ogen gericht zijn om het Belgisch Kampioenschap voor de 6- en 7-jarige paarden en het internationale concours van Bonheiden wordt er bij onze Noorderburen in Nederland opnieuw internationaal gesprongen in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg. Daar wisten zowel Patrick Jonkmans als Belgisch Kampioen Young Riders Simon Morssinkhof zich vanmiddag in de picture te springen tijdens de 1.40m hoge kwalificatierubriek voor de Longines Rankingproef van morgen en voor de CSI2* GP van zondag.

 

Patrick Jonkmans en verscheen aan de start met zijn 10-jarige vos Kamiel van het Langwater (Wiensender) en samen wisten ze beslag te leggen op de 5de plaats nadat ze een tijd van 62.85 seconden op het scorebord wisten te brengen. Morssinkhof volgde iets verderop op de 7de plaats. Hij kwam binnen in 63.56 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Daloa (Lupicor).

 

De winst was voor de Braziliaan Francisco José Mesquita Musa. Die zadelde de eveneens 12-jarige Catch Me Imperio Egipcio (Contagio) en wist alles en iedereen achter zich te houden met een chronotijd van 58.24 seconden.

 

De Duitser Richard Vogel, vorige week nog winnaar van 2 rubrieken in Aken, volgde op de 2de plaats. Hij bracht de 8-jarige Morton V’T Merelsnest (Nabab de Rêve) veilig aan de meet in 59.60 seconden. De 3de plaats  tenslotte was voor de Ierse Kate Darwin met de 11-jarige Ahg Whiterock Cruise Down (Cruisings Michy Finn). Zij finishten in 60.16 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions