Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2020 20:40 - Jumping

Wathelet strandt naast GP-podium in Aken…

In het Duitse Aken stond vanmiddag als laatste rubriek de CSI3* GP op het programma. Maar liefst 21 van de 48 combinaties die aan de start verschenen slaagden erin om in de basisomloop foutloos te blijven en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenoot Gregory Wathelet met zijn 10-ruin Full House Ter Linden Z, een zoon van Forever d’Arco Ter Linden. Wathelet wist in die druk bezette barrage opnieuw foutloos te blijven, maar met zijn chronotijd van 47.44 seconden strandde hij helaas net naast het podium.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Nederlander Maikel van der Vleuten, die de afgelopen weken al 3 Grote Prijzen op zijn naam wist te schrijven. In het zadel van de eveneens 10-jarige Beauville Z (Bustique), met wie hij eind juli nog de CSI2* GP van Lier wist te winnen, snelde hij door de eindmeet in 44.77 seconden en had daarmee dus opnieuw een overwinning te pakken.

 

De Zweed Henrik Von Eckermann volgde op de 2de plaats. Hij klokte af in 45.38 seconden en rekende daarvoor op de ook al 10-jarige Peter Pan, een zoon van Perigueux. De snelle Fransman Julien Epaillard vervolledigde het GP-podium op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 14-jarige Safari D Auge (Diamant de Semilly) rond in 46.18 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions