Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2020 17:21 - Jumping

Geoffrey Geert opnieuw Belgisch Kampioen 5j!

Voor de tweede keer in drie jaar tijd heeft Geoffrey Geert zich gekroond toch Belgisch Kampioen bij de 5-jarige paarden! In het Azelhof in Lier wisten Geerts en zijn Presley 2G VH, een zoon van Kannan en Elvis Ter Putte uit de fokkerij van Hubert Van Hoorde, zich samen met nog 13 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze finaleronde. Daarin finishte het duo in 38.67 seconden wat Geerts dus een nieuwe nationale titel opleverde.

 

De 2de plaats ging naar Lionel Collard-Bovy met Toucourt du Bois Madame Z (Toulon x Contender – F: SPRL Beckbox). Zij kruisten de meet in 39.10 seconden en waren zo dus goed voor zilver. Het brons was voor Benjamin Bardyn met Talis Van ’t Merelsnest Z (Tangelo Van De Zuuthoeve x Lord Z – F: BVBA Stoeterij ’t Merelsnest). Zij wisten de klok te stoppen op 39.14 seconden.

 

Jorich Spits met Karmijn ES (Vigo d’Arsouilles x Lauriston – F: E. Schep) en Benny Van De Walle met Da Silva Van ’t Schaaphof Z (Diamant de Semilly x Clinton – F: Maurice Van De Walle) waren de andere combinaties die de top 5 wisten te halen.  

 

Voor alle foto's: klik hier

Foto's :
TAGS   |   BENJAMIN BARDYN   |   GEOFFREY GEERTS   |   LIONEL COLLARD-BOVY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions