Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2020 17:03 - Jumping

François Mathy wint opnieuw in Valkenswaard!

Onze landgenoot François Mathy Jr. heeft opnieuw een rubriek weten te winnen op de Tops International Arena in het Nederlandse Valkenswaard! Na zijn overwinning van vrijdag met Hello Diamant was hij vandaag in de 1.40m hoge Medium Tour de beste met de 12-jarige hengst Casanova de l’Herse (Ugano Sitte). In een rubriek rechtstreeks op tijd snelde Mathy Jr. naar de meet in 63.26 seconden en daarmee wist de concurrentie nipt op afstand te houden.

 

Maar ook de 2de plaats kleurde hier Belgisch dankzij Alexander Housen en de 10-jarige merrie Cassandra HSP (Sandro Boy). Housen, die de voorbije dagen ook al meermaals de prijzen wist te halen, stopte de klok op 63.37 seconden en moest dus Mathy Jr. voor zich dulden. De Nederlander Ruben Romp hield vervolgens de 3de plaats in eigen land. Hij wist met de 10-jarige Hiek’n de meet te halen in 64.00 seconden.

 

Verder werd François Mathy Jr. nog 4de met Hello Diamant (Diamant de Semilly), Melanie Gelin 8ste met Alana Hero Z (Aganix du Seigneur Z), James Peeters 9de met J’Adore, Wilm Vermeir 15de met Big Lord Carthago (Mylord Carthago), Pieter Kenis 20ste met Byzance Mail (Iowa) en Katja Haep 22ste met Chanita (Caretino).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   FRANçOIS MATHY JR   |   RUBEN ROMP

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions