Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2020 13:50 - Jumping

Thibault Philippaerts wint nu ook de GP!

Na zijn overwinning van gisteren in de Young Rider rubriek van de internationale jumping van Aken heeft Limburger Thibault Philippaerts nu ook de Young Rider Grote Prijs weten te winnen! Philippaerts verscheen aan de start met de 9-jarige merrie Laurier (VDL Zirocco Blue) en wist zich samen met nog 10 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin hield Philippaerts opnieuw alle balken in de lepels en verzekerde hij zich van de overwinning na een finishtijd van 41.48 seconden.

 

Maar ook de 2de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde Dieter Vermeiren met zijn 12-jarige Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof). Het duo, dat vrijdag nog de openingsrubriek wist te winnen, stopte de klok op 41.74 seconden en greep zo naast een tweede overwinning. Ook gisteren werd Vermeiren als tweede achter Philippaerts, toen met de 13-jarige merrie Vanilla. De 3de plaats bleef in Duitsland dankzij Mylen Kruse. Zij zadelde de 10-jarige Chaccmo (Chaccomo) en finishte in 41.79 seconden.

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   MYLEN KRUSE   |   THIBAULT PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions