Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2020 13:22 - Jumping

Philippaerts scoort in ochtendrubriek Aken!

De slotdag van het driesterrenconcours van Aken startte vanmorgen met de 1.45m hoge Medium Tour van de CSI3* competitie. Voor ons land kwam daarin Nicola Philippaerts het sterkst voor de dag met maar liefst twee klasseringen in de top 10 van het klassement. Zo verscheen hij onder andere in de ring met de 11-jarige merrie J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme), die hij naar een 5de plaats reed na een finishtijd van 61.37 seconden. Met de 8-jarige Khan Vd Kattevennen Z (Kannan) werd hij dan weer 8ste nadat hij de klok wist te stoppen op 64.86 seconden.

 

Het waren echter de Duitse combinaties die het sterkst voor de dag kwamen. Zo was de winst net als vrijdag tijdens de openingsrubriek voor Richard Vogel met de 13-jarige Lesson Peak (Lord Z). Vogel doorkruiste de finish in 58.44 seconden en hield zo de overwinning dus opnieuw in eigen land. Zijn landgenote Laura Klaphake volgde Vogel op de 2de plaats. Zij zat in het zadel van de 11-jarige merrie Camalita (Cracker Jack), met wie ze een tijd van 59.94 seconden op het scorebord wist te brengen. De 3de plaats tenslotte was nog voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Hij stuurde de eveneens 11-jarige Emmerton (Silvio I) naar de meet in 60.12 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions