Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/04/2020 21:40 - Jumping

47 BK-finalisten bij de 4-jarigen!

Na de eerste manche gisteren stond vandaag in het Azelhof in Lier de tweede manche van het BK voor 4- en 5-jarige paarden op het programma. Ten opzichte van gisteren werd het programma omgedraaid, waardoor de 4-jarige paarden vandaag op de Flandria Arena aan de bak moesten.

 

11 combinaties die gisteren nog wel aantraden besloten vandaag niet meer van start te gaan, waardoor we nog 191 combinaties in de ring zagen verschijnen tijdens deze 2de manche. Van die 191 wisten er 41 deze 2de manche foutloos af te leggen waarvan er 19 gisteren ook al foutloos waren. Zij gaan dus met een totaal van 0 strafpunten naar de finale van zondag.

 

Zij worden echter aangevuld met de 3 combinaties die nu op 1 strafpunt voor tijd staan en met de 25 combinaties die op heden 4 strafpunten verzamelden. Zo krijgen we zondag een finale met 47 combinaties aan de start.

 

Klik hier voor de uitslag van de 2de manche.

 

Klik hier voor de tussenstand.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions