Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/04/2020 16:47 - Jumping

Dieter Vermeiren zorgt voor winst in Aken!

De eerste Belgische overwinning van het weekend in Aken is een feit! Naast de CSI3* competitie komen in Aken namelijk ook de Young Riders aan bod en in de 1.40m hoge openingsrubriek was het vanmiddag Dieter Vermeiren die de concurrentie wist te verschalken. Vermeiren zat in het zadel van zijn 12-jarige topper Kingston Town 111 Z (Kashmir van Schuttershof), waarmee hij eind vorige maand in De Kraal in Zandhoven ook nog een rubriek wist te winnen, en finishte in de 2de fase in 30.58 seconden.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats amazone Leonie Böckmann met de 10-jarige Label d’Amour (Landadel). Zij kruiste de meet in 31.43 seconden en was zo een kleine seconde trager dan Vermeiren. Leila Bingold tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij kwam binnen in 32.59 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 10-jarige Chiara II (Cormint).

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   LEILA BINGOLD   |   LEONIE BöCKMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions