Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/04/2020 16:20 - Jumping

Mathy blijft Vermeir voor in Valkenswaard!

Net als de voorbije 2 weken wordt er ook deze week opnieuw gesprongen op de Tops International Arena in het Nederlandse Valkenswaard. Na het internationale jeugdconcours van vorige week wordt er deze week op tweesterrenniveau gesprongen en dat leverde vandaag meteen twee Belgische overwinningen op! Na de overwinning van Ines van den Bosch en Zirocco (H&M Zilverstar T) in de 1.35m openingsrubriek eerder op de dag was het vanmiddag in de 1.40m hoge Medium Tour namelijk François Mathy Jr. die de beste was met Hello Diamant, een 9-jarige zoon van Diamant de Semilly. Mathy wist in de 2de fase de chrono te stoppen op 32.77 seconden en liet zo een tweede keer de Brabançonne weerklinken.

 

Net als vanmorgen tijdens die openingsrubriek was de 2de plaats voor onze landgenoot Wilm Vermeir. Ditmaal zat hij in het zadel van de 13-jarige vosmerrie Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze), maar zijn tijd van 33.24 seconden was ook ditmaal niet voldoende voor de overwinning. De in Nederland gevestigde Braziliaan Yuri Mansur Guerios vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 8-jarige Humberto ASK (Cornet Obolensky) een tijd van 33.52 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Pieter Kenis met Dincanto di Villagana (Canturo), een 20ste plaats voor Alexander Housen met Cassandra HSP (Sandro Boy) en een 24ste plaats voor Katja Haep met Chanita (Caretino).

 

TAGS   |   FRANçOIS MATHY JR   |   WILM VERMEIR   |   YURI MANSUR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions