Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/04/2020 15:56 - Jumping

Pieter Devos start Aken met podiumplaats!

Door de corono-maatregelen zag ook de organisatie van het CHIO in Aken zich genoodzaakt om dit jaar hun evenement te annuleren. In plaats daarvan wordt er dit weekend in Aken wel gesprongen op driesterrenniveau en dat leverde vanmorgen meteen een Belgische podiumplaats op. In de 1.40m openingsrubriek was er namelijk een 3de plaats voor Pieter Devos met de 13-jarige Haloubet Hitchcock (Baloubet du Rouet). Devos, die voorlopig op de 11de plaats staat in de tussenstand van het Belgisch Kampioenschap voor Seniors, finishte in de 2de fase in een tijd van 29.63 seconden.

 

Het waren echter de Duitse combinaties die het best uit de startblokken schoten met op kop Richard Vogel. Die zat in het zadel van de 14-jarige Lesson Peak (Lord Z) en wist meteen voor een thuisoverwinning te zorgen na een finishtijd van 28.94 seconden. Zijn landgenoot Michael Jung volgde Vogel op de 2de plaats. Hij kwam met de 12-jarige fischerDaily Impressed (Cartani) binnen in 29.06 seconden en wist zo de prestatie van Devos nog te overtreffen.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 9de plaats voor Nicola Philippaerts met Khan Vd Kattevennen Z (Kannan).

 

TAGS   |   MICHAEL JUNG   |   PIETER DEVOS   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions