Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/04/2020 12:24 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt exclusief domein

Immofluisteraar verkoopt exclusief domein met binnenpiste op ca. 20 ha te Meeuwen-Gruitrode.

Dit pand ligt op een idyllische locatie nabij het centrum van Meeuwen.


Het geheel bestaat uit een landhuis met 4 slaapkamers en een prachtige accommodatie voor paarden bestaande uit: een binnenpiste (ca. 22m x 40m), 47 boxen, 7 studio's, een buitenpiste (50m x 90m), een inpandige stapmolen en verschillende poets- en wasplaatsen. De weides beschikken over schuilstallen en zijn rondom de eigendom gelegen. 

Het geheel is bereikbaar via een prachtige lange oprijlaan die uitkomt op de binnenplaats. Het woongedeelte beschikt over mooie leefruimtes met authentieke materialen. Het gebruik van houten parketvloeren, kurk en andere luxueuze materialen geven de woning een duurzame en warme uitstraling. De leefruimtes genieten tevens van overvloedig zonlicht door de grote raampartijen en er is toegang naar het terras waar men heerlijk kan vertoeven. 

Het woonhuis heeft op het gelijkvloers: een centrale inkomhal met trap, een bureel, een ruime en gezellige woonkamer, aparte loungeruimte, een volledig geïnstalleerde leefkeuken met aanpalend een gezellige eetkamer en voldoende bergruimte. Via de centrale inkomhal is er tevens toegang tot een aanpalende grote multifunctionele ruimte met badkamer en toilet. 
De verdieping kan men bereiken via 2 trappen. Op de eerste verdieping zijn er in totaal 4 ruime slaapkamers en 3 badkamers. De masterbedroom beschikt over een eigen grote badkamer met lavabo, ligbad, douche en toilet. Op de nachthal is er tevens nog een zithoek. 

Paardenaccommodatie: 
Aan de andere kant van de binnenplaats liggen de stallen en de binnenpiste. De binnenpiste meet ca. 22m x 40m. Via de trap langs de piste is er toegang tot de ontvangstruimte. Daarbij is er een apart toilet en douchekamer. Vanuit het deze ruimte is er een mooi zicht op de binnenpiste enerzijds en de stallen anderzijds. Langs de stallen is er nog een inpandige stapmolen voor 4 paarden. Verder zijn er verschillende poets- en wasplaatsen, een solarium en zadelkamers. In het gebouw zijn er in totaal 29 boxen evenals 5 grote veulenstallen aanwezig. Deze panelen kunnen draaien zodat de stallen machinaal kunnen worden uitgemest. 

Achter de gebouwen ligt er nog een geopad buitenpiste van ca. 50m x 90m. 

De weides zijn onderverdeeld en liggen rondom de eigendom. Ze zijn omheind met hout en beschikken over verschillende inloopstallen. Mooie uitrijmogelijkheden in de nabije omgeving. 

Unieke eigendom met veel grond, ideaal voor de (semi)professionele paardenliefhebber die houdt van luxueus wonen. 

Video van de woning: https://www.youtube.com/watch?v=acSMImOJcRE&feature=youtu.be)​

 

Bekijk het volledige aanbod aan panden van Immofluisteraar op: https://www.immofluisteraar.be/nl-be

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions