Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/01/2020 14:41 - Algemeen

Op weg naar Goud met Final Summer Edition!

Deze keer bestaat onze Final Summer Edition uit drie delen! Het eerste deel, bestaat uit 24 getalenteerde en streng geselecteerde 2- en 3-jarige springpaarden. Het tweede en derde deel zijn gereserveerd voor de eerste exclusieve embryo’s met een geboortedatum in 2021!

Streng geselecteerde jonge paarden
Zoals U ondertussen al weet, laten wij niets aan het toeval over. Jonge talenten met bekende vaders als Comme Il Faut, Emerald, Kashmir van Schuttershof en Cicero Z. Gecombineerd met het talent van de 160 moederlijnen van springsterren zoals Bella Donna, Qerly Chin, Sea Coast Hadise (Legacy), Histoire d’O en Irvine ter Doorn zijn we wederom geslaagd in ons doel: jullie een geweldige collectie presenteren.


Diablesse de Muze

Embryo’s die nog nooit op de markt zijn verschenen
Wat te zeggen over de embryo's uit de 160 merries Diablesse de Muze en Idole 111? Beide merries komen uit een zeer getalenteerde familie, de familie van Qerly Chin en de familie van Winningmood. Beide merries hebben hun fokkwaliteiten al bevestigd met zowel 150 als 160 nakomelingen! Combineer die merries met Chacco Blue en Heartbreaker en je weet dat je voor Goud kunt gaan!

Veiling data
Deel 1 -
2- en 3-jarige paarden - Van 11 september tot 14 september
Deel 2 - Exclusieve embryocollectie A - Collectie online 14 september - Veiling van 18 september tot 21 september. 
Deel 3 - Exclusieve embryocollectie B - Collectie online 21 september - Veiling van 25 september tot 28 september.

Hoge kwaliteit paarden & Service
Elke veiling streven wij naar een zo goed mogelijke collectie en naar de best mogelijke service voor onze klanten! Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring en contacten opgebouwd voor een vlekkeloze aankoop die altijd zeer gewaardeerd wordt!

www.et-auction.com
 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions