Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2020 23:31 - Jumping

Hendrickx triomfeert in CSI2* GP Bornival!

Op Haras de Bornival werd hun eerste internationale jumping vanmiddag afgesloten met de CSI2* GP! Daarin kregen we een Belgische overwinning dankzij Dominique Hendrickx en de 11-jarige Vintadge de La Roque (Kannan). De Belgische Kampioen van 2018 klokte in de barrage af in 33.35 seconden en was zo de beste van het groepje van 8.

 

Maar ook de 2de plaats kleurde zwart-geel-rood dankzij Constant van Paesschen. Die rekende voor dit slotnummer op de 11-jarige Verdi Treize (Diamant de Semilly) en samen wisten ze de meet te bereiken in 35.46 seconden. De 3de plaats kreeg dan weer een Belgisch tintje dankzij de 12-jarige BWP-ruin Istanbul V.H Ooievaarshof (Casall). Onder het zadel van de Marokkaan Abdelkebir Ouaddar kwam het fokproduct van Jan Gheeraert over de finish in 36.80 seconden.

 

Voor Arnaud Doem was er nog een 4de plaats met Hocus Pocus de Messitert (Quidam de Rêvel), voor Jens Vandenberk een 6de plaats met Faldiano (Heartbreaker), voor Vincent Lambrecht een 7de plaats met Double 0 Seven PL (Ugano Sitte), voor Maxime Harmegnies een 11de plaats met Chabadu (Chacco Blue) en voor José Thiry een 12de plaats met Fire (Numero Uno).

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions