Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2020 23:16 - Jumping

Axel Vandoorne op het podium in GP Sentower!

Onze landgenoot Axel Vandoorne heeft vanmiddag voor een mooie prestatie gezorgd in het Limburgse Sentower Park! In het CSI2* Grote Prijs mocht hij namelijk mee op podium plaatsnemen met zijn 9-jarige ruin Filippo T Z, een zoon van Flipper d’Elle. In een barrage waarvoor zich 8 combinaties wisten te plaatsen bleef Vandoorne opnieuw foutloos en met zijn tijd van 42.13 seconden wist hij de 3de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

Winst was er voor de Amerikaanse amazone Laura Kraut, die eerder op de dag ook al 2de en 7de was in de 1.45m rubriek. Kraut was vergezeld van de 9-jarige Casco Boy (Quaprice Bois Margot) en wist de zege veilig te stellen met haar finishtijd van 38.28 seconden. Ook de Duitser Nicola Pohl wist de prestatie van Vandoorne nog te overtreffen. Hij stuurde de 12-jarige Exelero 2 (Chacco Blue) naar de finish in 40.21 seconden wat hem een 2de plaats opleverde.

 

Wilm Vermeir bevestigde zijn goede vorm door 5de te worden met King Kong d’Avifauna (Beaulieu’s Think Big), Jan Vlemmix werd 7de met Bridgetown Z (Big Star Jr KZ), Laura Stotzem 10de met Guitlermo (Tangelo van de Zuuthoeve) en Brecht Goossens 12de met Hero Van Heiste (Flipper d’Elle).

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   LAURA KRAUT   |   NICOLA POHL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions