Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2020 23:02 - Jumping

Jos Verlooy 2de in slotrubriek St. Tropez!

Na de CSI2* GP stond vanmiddag op de Hubside Jumping in St. Tropez nog een laatste CSI5* rubriek op het programma. Regerend Belgisch Kampioen Jos Verlooy kwam in deze 1.50m hoge Longines Rankingproef aan de start met de 11-jarige merrie Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite) en met nog 7 anderen wisten ze zich te plaatsen voor de barrage. Daarin hield het duo het opnieuw foutloos en met een tijd van 37.36 seconden sloten ze hun concours af met een mooie 2de plaats.

 

De laatste overwinning van het weekend was weggelegd voor de Fransman Olivier Robert. Vergezeld van de 11-jarige Vangog du Mas Garniet (Cornet Obolensky), met wie hij donderdag ook al 3de was, kruiste hij de meet in 36.68 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. De 3de plaats was voor de Nederlander Harrie Smolders. In het zadel van de 13-jarige ruin Cas 2 (Indoctro) klokte hij af in 38.51 seconden en dit leverde hem dus een podiumplaats op.

 

Voor Gregory Wathelet was er nog een 6de plaats met Picobello Full House Ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden).  

 

TAGS   |   HARRIE SMOLDERS   |   JOS VERLOOY   |   OLIVIER ROBERT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions